Lekker Drenthe Verkoopt geen alcohol aan personen onder de 18 jaar

Lekker Drenthe Verkoopt geen alcohol aan personen onder de 18 jaar

Lekker Drenthe Verkoopt geen alcohol aan personen onder de 18 jaar

Kerstpakket

 1. Mannen pakket

  Houten kistje met een flesje drentse schans bier, een bierglas, zakflesjes schapenherders slokje (kruidenlikeur) en een ambachtelijke droge worst Is aan te passen aan uw wensen. Indien u een ander product wilt toevoegen of wijzigen is dat mogelijk. (wijziging prijs)

  Meer info

  € 18,95
 2. Pa's pakket

  Klein dienblad gevuld met zakflesje kruudkraomer, kniepertjes, zakje oma's snoep, potje jam, reep chocolade groeten uit drenthe, koffiemok pa Is aan te passen aan uw wensen. Indien u een ander product wilt toevoegen of wijzigen is dat mogelijk. (wijziging prijs)

  Meer info

  € 22,50
 3. Borrelplank 1

  Borrelplank met: Boerenkaas, zak chips hoekse hoeve, potje drents dippie en een ambachtelijke droge worst Pakket is aan te passen aan uw wensen. indien u een product wilt toevoegen of wijzigen is dat mogelijk. (wijziging prijs).

  Meer info

  € 25,00
 4. Gevulde opbergkist voor mannen

  Pakket gevuld met flesje bier drentse schans, zakfles schapenhoederslokje, flesje drents dippie, zak chips hoekse hoeve, stuk boerenkaas (pond), zakje kaasbolletjes, bakje noten mix en een drentse paal.

  Meer info

  € 25,00
 5. Borrelplank 2

  Borrelplank met: Boerenkaas, potje noten mix, potje drents dippie en een ambachtelijke droge worst. Pakket is aan te passen aan uw wensen. indien u een product wilt toevoegen of wijzigen is dat mogelijk. (wijziging prijs).

  Meer info

  € 27,00
 6. Keerl's Pakket

  Houten kist gevuld met een boeren zakdoek, flesje Drentse Schans bier, ambachtelijke droge worst, reep chocolade, potje Drentse mosterd, potje kiezelstenen, potje Drentse jam en een doosje klompendrop. Kistje is aan te passen aan uw wensen. Als u een ander product wilt toevoegen of wijzigen is dat mogelijk. (wijziging prijs).

  Meer info

  € 27,50
 7. Bartje pakket

  Mooie dienblad van Bartje, een bewaarblik voor bv. kniepertjes, heideschaapjes, kniepertjes, 2 x koffiemokje van Bartje en een pannenlap van Bartje Is aan te passen aan uw wensen. Indien u een ander product wilt toevoegen of wijzigen is dat mogelijk. (wijziging prijs)

  Meer info

  € 30,00
 8. Opa's pakket

  Houten kistje gevuld met een weckpot met boerenjongens, een potje mosterd, een reuzenturf, een blik schapenkeutels, een zakje oma's snoep, een zakflesje turfstekers bitter en een rode zakdoek Is aan te passen aan uw wensen. Indien u een ander product wilt toevoegen of wijzigen is dat mogelijk. (wijziging prijs).

  Meer info

  € 30,00
 9. Grote serveerplank voor bij de borrel

  Mooie grote serveerplank met een boerenkaas van een pond, ambachtelijke droge worst, bakje noten mix, zak hoekse hoeve chips en een potje drents dippie (kruidenpotje om heerlijke dipsaus van maken of door de gehaktballetjes te doen, of lekker door een gevuld eitje) Is aan te passen aan uw wensen. Indien u een ander product wilt toevoegen of wijzigen is dat mogelijk. (wijziging prijs)

  Meer info

  € 31,00

  Niet op voorraad

  Add to wishlist Add to compare
 10. Oma´s pakket

  mandje gevuld met een weckpot drents genot (advocaat), een weckpot jam, een zakje oma's snoep, een blik stroopwafels, kniepertjes en een schort van drenthe Is aan te passen aan uw wensen. Indien u een ander product wilt toevoegen of wijzigen is dat mogelijk. (wijziging prijs)

  Meer info

  € 32,50
 •  
  Gratis afhalen of bezorgen in Coevorden
 •  
  Vragen?
  06-39217455
 •  
  Verzendkosten €6.50
 • Volg ons op Facebook