Lekker Drenthe Verkoopt geen alcohol aan personen onder de 18 jaar

Lekker Drenthe Verkoopt geen alcohol aan personen onder de 18 jaar

Over ons

Lekkerdrenthe.nl  Daar waar je ‘Lekker Drents’ kunt shoppen!

Miranda Schaafsma heeft zich toegelegd op een jong, fris internetbedrijf. Sinds februari 2015 heb ik lekkerdrenthe overgenomen en hoop ik mijn klanten naar volle tevredenheid te kunnen helpen. 
De naam van de website zegt het al: www.lekkerdrenthe.nl; daar waar je ‘lekker Drents’ kunt shoppen. Wij zijn gespecialiseerd in Drentse streekproducten voor relatiegeschenken. We onderscheiden ons met originele pakketten, zoals ‘Groet`n uut Drenthe’, ‘Drents kwartiertje’ en het ‘Keerl`s pakket’.
Alleen de namen van de samengestelde pakketten verraden al een uniek geschenk uit de provincie. De inhoud ervan zal u verrassen. Van Drentse reuzenturven tot Drentse bieren, van ambachtelijke droge worsten tot ‘broesende broene bonen’ en van boerenzakdoeken tot klompen. 
Natuurlijk kunt u ook voor u zelf lekker shoppen bij Lekker Drenthe. Op de overzichtelijke website kunt u losse producten, een samengesteld pakket of een door uzelf samengesteld pakket bestellen. Leuk om te geven als u ergens op visite gaat of voor een verjaardag in plaats van een bloemetje.  Voor zowel bedrijven als particulieren. Bestel ze hier online
Er is volop keuze en we blijven ons productaanbod uitbreiden, dus hou ons in de gaten! Heeft u nog suggesties of tips? Mail ons en wie weet kunnen wij u in de toekomst dan nog beter van dienst zijn.

 

Miranda Schaafsma